top of page

Over mij

WhatsApp Image 2019-01-30 at 13.46.40(1)

Ik ben Rachel Keulen. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In 2005 ben ik in Heerlen afgestudeerd en sindsdien werkzaam als fysiotherapeute. Ik ben als kinderfysiotherapeute werkzaam sinds het afronden van de vierjarige Masteropleiding Kinderfysiotherapie (Breda, 2010).

Ik vind het ontzettend leuk om baby’s en kinderen van hun klachten af te helpen. Mijn zorg is gespecialiseerd en klantgericht. Je kind is geen nummer en ik neem de tijd. Ik vind het belangrijk om een goede band op te bouwen en het onderzoek en de behandeling doe ik spelenderwijs. Hierdoor is je kind meer op zijn gemak en zal het de behandeling als leuk ervaren. Het geeft altijd een enorme voldoening als ik een kind weer iets nieuws heb kunnen leren.
Ze zijn dan zo trots op zichzelf! Het geeft ze energie en meer zelfvertrouwen.

De cursus babymassage geeft ik al sinds 2006. Aanraken is voor een pasgeborene het eerste communicatiemiddel, de eerste taal en speelt daarom een essentiële rol bij de vorming van de relatie tussen ouder en kind. Een cursus babymassage geven is zo ontzettend leuk om te doen. Het is gezellig en er heerst een ontspannen sfeer. De volledige aandacht voor je baby hebben en hierdoor een sterkere band opbouwen, is voor zowel ouder als kind genieten.

De draagconsulten geef ik sinds kort. Ik heb mijn certificaat tot kinderfysiotherapeutisch draagconsulente behaald in juni 2020. Het dragen van je baby is niet alleen fijn en leuk, maar is daarnaast heel erg goed voor de hechting tussen ouder en baby. Het mooie van het dragen is dat het al vanaf de geboorte kan. Ook prematuren hebben hier heel veel baat bij. Daarnaast kan het ook ingezet worden bij verschillende problematieken. Ik vind het dragen in een draagdoek of draagzak een mooie aanvulling op mijn kinderfysiotherapeutisch handelen.

bottom of page